• Jonge Utrechtenaers

IK BEN: WESSEL

Hoi iedereen,

Ik ben Wessel, inmiddels alweer sinds maart 2017 vaste gast op de borrels en andere activiteiten van JU. Na twee jaar had ik zoveel gezellige mensen leren kennen, en zoveel plezier gehad bij alle leuke evenementen, dat ik niet lang twijfelde toen ik gevraagd werd om bij het bestuur te komen. Sinds begin 2019 ben ik penningmeester, een functie die ik daarvoor bij Stichting Dito! in Nijmegen vervulde. Ik werk ook in Nijmegen, maar dankzij JU ben ik gelukkig vaak in Utrecht te vinden.

Ik kwam via-via over JU te weten, en vond het best spannend om die eerste stap te zetten en naar mijn eerste borrel te gaan. Ik weet als geen ander hoe fijn het was om warm onthaald te worden, en dat is vandaag de dag niet anders bij JU. Dus mocht je twijfelen: kom gezellig langs!

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven