• Jonge Utrechtenaers

GEZOCHT: CREATIEVE VIDEO-EDITOR

Voor twee korte docu-video’s zoekt stichting Jonge Utrechtenaers (JU) een jonge ambitieuze video-editor. In de tijd dat live-ontmoetingen tijdelijk op pauze staan, wil Stichting JU een alternatief bieden.


OVER STICHTING JONGE UTRECHTENAERS Stichting JU is negen jaar geleden opgericht om LHBTI+ jongeren met elkaar in contact te brengen. In de afgelopen jaren zijn veel van hen terugkerende bezoekers geworden, maar komen er ook jaarlijks nieuwe gezichten bij. Tijdens de tweewekelijkse borrels in Café Kalff en de activiteiten ontmoeten wij elkaar en dit jaar zetten we nog meer in op verdieping en dialoog.


WAT GA JE DOEN?

In samenwerking met het bestuur werk je mee aan een tweedelige mini-docu over de positie van de LHBTI+ community op sociale media. Het gaat in deze video’s om zichtbaarheid, diepgang en diversiteit een online podium geven in een tijd waarin minder live-contact mogelijk is en grote evenementen (met voorbeeldfunctie) tijdelijk vooruit worden geschoven. Jouw bijdrage bestaat vooral uit het editen van de video's om hier een mooi eindproduct van te maken.


WAT VERWACHTEN WE?

  • Je kan zelfstandig werken met aangeleverde content;

  • Je bent niet bang om eigen creatieve ideeën te delen en door te voeren in de video’s;

  • Je hebt een flexibele werkhouding (aangezien er wordt gewerkt met een voor de rest volledige vrijwilligers crew);

  • Je kan kwaliteit garanderen;

  • het zou fijn zijn als je een connectie hebt met de LHBTI+ communityWAT BIEDEN WE JOU?

Met dit project kan je je creativiteit op een leuke manier inzetten voor de zichtbaarheid van de LHBTI+ community. De video die jij maakt mag daarnaast ook gebruikt worden voor eigen portfolio met duidelijke verwijzing naar Stichting Jonge Utrechtenaers. Tevens staat er een financiële vergoeding tegenover. Interesse? Stuur een berichtje naar imke@jongeutrechtenaers.nl28 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven