• Jonge Utrechtenaers

AFTRAP 2020

Eindelijk is het zover: onze nieuwe website is live! Na een drukke periode van kerst, nieuwjaar en natuurlijk het Midwinter Dinner, is het nieuwe decennium aangebroken. En wat hoort er bij een nieuw decennium? Een nieuwe website natuurlijk! Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met het bouwen van onze nieuwe website en het samenstellen van het programma van 2020. Ook dit jaar hebben we weer veel leuke evenementen op de planning staan. Zo lanceren we dit jaar onze maandelijkse borrel bij Café Kalff in een nieuw jasje: JUst Drinks! Een gezellige, vrijblijvende manier om nieuwe mensen te leren kennen onder het genot van een heerlijk drankje in ons favoriete café.Daarnaast trappen we het nieuwe decennia af met Inspiring JU: een reeks activiteiten en evenementen met een maatschappelijke achtergrond. In 2002 vieren we 75 jaar vrijheid, iets waarbij wil stil zullen staan tijdens Speaking Queerly. Dit jaar bestaat Speaking Queerly uit een vierluik met als centrale thema ‘Representatie van LHBTQI+ers in de media’.


Aangezien we samen meer bereiken dan alleen, zullen we ook dit jaar weer samenwerken met verschillende partners. Zo gaan we de samenwerking aan met My Own Identity Dinner en sluiten we het jaar 2020 af met een bijzonder nieuw concept. Daarnaast zul je ons weer langs zien varen tijdens de Utrecht Canal Pride – jij bent er toch ook bij?!


Als klap op de vuurpijl zijn we hoofdpartner in de organisatie van het Queer Film Festival Utrecht – QFFU voor de insiders. Als onderdeel van het Midzomergracht Festival toont het Queer Film Festival Utrecht een breed scala aan LHBTQI+ films waarin verschillende perspectieven centraal staan. Dit jaar zijn er nog meer fantastische films om uit te kiezen, op nog meer locaties. The sky is the limit!


Wij hebben enorm veel zin in 2020 en kijken ernaar uit om jullie snel te zien op een van onze activiteiten!

Het Bestuur

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven