ABOUT

Stichting Jonge Utrechtenaers is in 2011 opgericht met als doel om LHBTQI+ jongeren en starters met elkaar in contact te brengen. Wij zijn er voor LHBTQI+’ers die op zoek zijn naar verbinding, verdieping en ontmoeting. Wil jij nieuwe mensen leren kennen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

 

Ons 'JUst Drinks' programma bestaat uit een maandelijkse borrel in Café Kalff en is een gemakkelijke manier om nieuwe contacten op te doen. Je ontmoet nieuwe mensen, breidt je netwerk uit en sluit nieuwe vriendschappen. JUst Drinks is toegankelijk voor iedereen: wie je bent en wat je hobby’s ook zijn, je wordt met open armen ontvangen in onze huiskamer. 

 

'Inspiring JU' is het activiteitenprogramma van de Jonge Utrechtenaers, waarin ruimte wordt gegeven om maatschappelijke thema’s te bespreken. Tijdens Speaking Queerly sessies worden grote debatten tastbaar gemaakt en discussiëren we samen over belangrijke thema’s die spelen in het leven van LHBTQI+’ers. Door samen te werken met verschillende partners, zorgen we voor een divers en inclusief programma dat ruimte geeft om LBTQI+ meer zichtbaarheid te geven in de samenleving. 

BESTUUR

Het bestuur coördineert de activiteiten die JU te bieden heeft. We vormen een hecht team vrijwilligers dat met veel plezier de activiteiten organiseert. Lijkt het je leuk om ook actief te worden voor JU, als bestuurslid of in een andere functie? We zoeken altijd enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen! Neem hiervoor contact met ons op via Imke.  

The board coordinates the activities that JU has to offer. We're a close-knit team of volunteers thay enjoys organising different activities. Perhaps you'd be interested to join us? We're always on the lookout for enthusiastic volunteers who'd like to help out! In that, just send a message to Imke

Image by Jon Tyson
JU Imke.jpeg

Vice Voorzitter
Vice-Chair 

JU Wessel.jpeg

Penningmeester

Treasurer