Stichting Jonge Utrechtenaers is in 2011 opgericht met als doel om LHBTQI+ jongeren en starters met elkaar in contact te brengen. Wij zijn er voor LHBTQI+’ers die op zoek zijn naar verbinding, verdieping en ontmoeting. Wil jij nieuwe mensen leren kennen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

 

Ons 'JUst Drinks' programma bestaat uit een maandelijkse borrel in Café Kalff en is een gemakkelijke manier om nieuwe contacten op te doen. Je ontmoet nieuwe mensen, breidt je netwerk uit en sluit nieuwe vriendschappen. JUst Drinks is toegankelijk voor iedereen: wie je bent en wat je hobby’s ook zijn, je wordt met open armen ontvangen in onze huiskamer. 

 

'Inspiring JU' is het activiteitenprogramma van de Jonge Utrechtenaers, waarin ruimte wordt gegeven om maatschappelijke thema’s te bespreken. Tijdens Speaking Queerly sessies worden grote debatten tastbaar gemaakt en discussiëren we samen over belangrijke thema’s die spelen in het leven van LHBTQI+’ers. Door samen te werken met verschillende partners, zorgen we voor een divers en inclusief programma dat ruimte geeft om LBTQI+ meer zichtbaarheid te geven in de samenleving. 

BESTUUR

Jonge Utrechtenaers wordt geleidt door het bestuur. De vier jongeren in het bestuur zorgen ervoor dat alle activiteiten en borrels goed georganiseerd worden. Zo zijn er naast de voorzitter een commissaris voor het organiseren van de activiteiten, een commissaris voor de promotie en een commissaris diversiteit.

Voorzitter

JONNIE

Penningmeester

Secretaris

Algemeen bestuurslid

  • Facebook
  • Instagram
2020 - Stichting Jonge Utrechtenaers
Door Davey Moons
logo.png