VACATURE PROGRAMMAMAKER SPEAKING QUEERLY!

VACATURE PROGRAMMAMAKER SPEAKING QUEERLY!

VACATURE PROGRAMMAMAKER  SPEAKING QUEERLY

STICHTING JONGE UTRECHTENAERS

  • Heb je interesse in boeiende en urgente thema’s die LHBTI+ jongeren raken?
  • Zoek je een kans om jezelf en andere LHBTI+ jongeren inspirerende bijeenkomsten te bieden, en onze stem in het publieke debat te versterken?
  • Heb je zin om je je het komende jaar te verdiepen in de representatie van LHBTI+’ers in de media?

Stichting Jonge Utrechtenaers (JU) zet zich al negen jaar in om LHBTI+ jongeren met elkaar in contact te brengen, en hen inspiratie en een veilige plek te bieden. Sinds dit jaar doen we dit onder andere via onze Speaking Queerlybijeenkomsten, waarin wij samen met deskundigen en alle aanwezigen met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die er toe doen; denk aan transfobie, religie en ouderschap. Voor het komende jaar hebben we weer plannen voor een inspirerende serie Speaking Queerlybijeenkomsten, waarin we ons willen gaan verdiepen in LHBTI+ representatie in film, (social)media en activisme.

Heb jij zin om te helpen deze mooie plannen werkelijkheid te laten worden?

We zoeken een enthousiaste programmamaker die het leuk vindt deze bijeenkomsten samen met ons vorm te gaan geven! Denk hierbij aan het samen brainstormen over de inhoud, benaderen van sprekers, en regelen van praktische zaken om de bijeenkomsten soepel te laten verlopen.

Wie ben jij?

  • Je bent tussen de 20 en 35 jaar en hebt affiniteit met de LHBTI+ gemeenschap (of je jezelf hier ook tot rekent maakt ons niets uit!)
  • Je bent op zoek naar een leerzame en sociale vrijwilligersfunctie die nog mooi op je CV staat ook
  • Je hebt zin om deel uit te maken van een enthousiast team dat zich inzet voor LHBTI+ jongeren
  • Je bent in 2020 beschikbaar voor gemiddeld 1-2 uurtjes in de week, met variatie door het jaar heen. Dit is flexibel in eigen tijd in te delen
  • Ervaring met het organiseren van bijeenkomsten is welkom maar zeker geen vereiste!

Naast Speaking Queerlyorganiseren we ook maandelijkse borrels en allerlei andere gezellige activiteiten; natuurlijk zien we je daar ook graag langskomen! Mocht je je naast Speaking Queerlyop andere manieren actief willen inzetten binnen JU, dan is daar natuurlijk alle ruimte voor.

Heb je vragen of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op met Jonnie Paling via [email protected] Interesse in de functie? Graag zien we je CV en korte motivatie tegemoet; dit kan je sturen naar Roos Rietveld via [email protected]