Wisseling bestuur Jonge Utrechtenaers

Wisseling bestuur Jonge Utrechtenaers

Lieve bezoekers van de Jonge Utrechtenaers,

Per 16 december 2017 legt Mark Schilthuizen na bijna twee jaar het voorzitterschap van de Jonge Utrechtenaers neer. Iets wat natuurlijk erg jammer is, maar voor Mark op dit moment een goede beslissing. Vanaf dat moment zal ik, Jonnie Paling, het voorzitterschap overnemen.

Het werk dat Mark de afgelopen twee jaar heeft verricht zal ik met veel enthousiasme voortzetten, met daarbij hopelijk wat extra stappen in een vernieuwing van de Jonge Utrechtenaers. Zo wil ik streven naar een diversere groep bezoekers, een sterkere maatschappelijke betrokkenheid van de JU en bovenal centraler in de LHBTQI+ community staan en een goede plek zijn voor de prille kwetsbare jongeren die zichzelf nog kunnen en willen ontwikkelen.

Dit is iets wat ik onmogelijk in mijn eentje kan, en gelukkig ook niet in mijn eentje hoef te doen. Van het huidige bestuur gaan met mij mee Robert Beelen (secretaris) en Ivo Luijt (commissaris promotie). Hier zullen per 1 januari 2018 bij aansluiten Nick den Hartog (penningmeester), Frank Koops (commissaris activiteiten) en Roos Rietveld (commissaris evenementen). Met dit bestuursteam, en daarnaast een groeiend vrijwilligersteam hopen we klaar te zijn voor 2018!

Wil jij graag je steentje bijdragen aan het vernieuwen van de Jonge Utrechtenaers? Dat kan! We zoeken altijd mensen die helpen met het organiseren van activiteiten, het promoten of vormgeven van onze activiteiten en evenementen of mensen die bijdrage aan het welkom heten en laten voelen van nieuwe bezoekers. Neem vooral contact op als je hier interesse in hebt.

Wij, het nieuwe bestuur, hopen jullie allemaal te zien tijdens de nieuwjaarsborrel op 3 januari 2018. Hier zullen we met elkaar proosten op een nieuw jaar, bedanken we Mark en drinken we zo snel mogelijk onze goede voornemens weg.

Alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Jonnie Paling
[email protected]